Estos dies l’Ajuntament, ha estat publicant en les seues xarxes socials les actuacions que està duent a terme en estos últims mesos en zones que necessitaven millores. Entre una d’elles va ser el canvi de la canonada general que s’inicia en la pedania en la zona del “Mas de Baset” i acaba en el depòsit situat a la zona del Cagaferro, esta obra comprèn tot el camí anomenat “Cami del Mas de Piló”.

Hui han publicat una notícia sobre una concreta actuació que es du a terme en Les Crevades, més concretament en la zona del “Mas de Fumeros”. Des de l’associació ens alegra dita actuació, on recordem que la vam sol·licitar fa més de quatre anys.

Fins ací tot bé, fins que llegint en la publicació d’una xarxa social, vam vore que se’ls va oblidar en nom de la nostra pedania, la qual cosa tenim l’orgull de portar-la com a denominació oficial d’esta entitat. Des d’ací recordem que la pedania oficialment s’anomena Les Crevades o Las Crevadas qualsevol pot elegirla lliurement, es una denominació histórica i mereix el seu respete. Pensem que no va haver mala fe, però sol·licitem la seua immediata correcció.