Les Crevades

Associació Cultural de Veïns

Associació

L’Associació Cultural de Veïns Les Crevades (ACUVEDES) es una associació creada en la pedanía de Les Crevades, es una entitat per reivindicar el passat, present i futur de Les Crevades com a nucli veïnal de la zona.

Com es creà l’associació?

A finals del any 2002, un grup de veïns del terme municipal, darrere d’un problema de vertits de fangs de una depuradora, decidiren la creació d’una associació de veïns, entre los propulsors de dita entitat foren Jose Segura Roca y Elvira Ferrando Belles.

La assemblea per la fundació de l’entitat es va realitzar en la ja desapareguda “Taberna del Conill”, (lloc on els veïns de la zona Reunión creativatenien un punt de reunió), aquell dia estigueren presents representats de la federació provincial de associacions de veïns de Castelló y demés personal representatiu de la societat en aquells anys. L’aprovació final de l’associació per part de les autoritats autonòmiques es va produïr en el mes de Març del 2003.

Actualment

Actualment l’associació s’encarge d’informar i sol.licitar a l’ajuntament qualsevol reparació que demande la zona, ja siga en el (manteniment dels camins, al.lumbrat públic i xarxa d’abastiment d’aigua, etc…). També s’encarrega juntament amb la comissió de l’església de Sant Joan, la el.laboració de la festa de Sant Joan, que es cel.lebra tradicionalment l’últim cap de setmana de Juny, a més d’altres activitats realitzades durant tot l’any.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Empieza ahora
A %d blogueros les gusta esto: